Samen met u wordt een pakket naar keuze samengesteld compleet naar eigen wens. Voor het succes van uw avond komen wij de gehuurde spullen altijd bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen. Hiervoor geven wij ook instructies voor het gebruikt van de apparatuur. Hiervoor rekenen wij €50,00.

Houten DJ Meubel

€ 150,-

Kleur:

Ons Houten DJ Meubel is gemaakt van ruim 100 jaar oude Franse wagon delen. Het DJ Meubel heeft zijn eigen troly en wordt beschermhoes. Het dj-meubel heeft een werkhoogte van 90 cm, een blad van 60 bij 150. Hierdoor kan elke DJ met gemak al zijn spullen kwijt. Reserveer hem nu!

Reserveren

Opties

Statisch

Dit pakket bestaat uit 8 ledlampen op twee statieven. Deze lampen reageren op de muziek en zijn op afstand bedienbaar met een afstandsbediening of lichttafel.

€65,00

Bewegend

Dit pakket bestaat uit twee bewegende lampen op hun eigen met led verlichte zuil. Deze voorgeprogrammeerde lampen worden doormiddel van een afstandsbediening bedien of ze reageren op de muziek.

€90,00

Geluid tot 150 gasten

Deze geluid set bestaat uit 1 monitor (voor de DJ), twee speakers en twee sub woofers. Deze set is geschikt tot ongeveer 150 person. Op deze set kunt u alles aansluiten, wanneer u van te voren de benodigde aansluiten aangeeft ligt deze voor u klaar!

€150,00

Geluid tot 80 gasten

Deze geluid set bestaat uit 1 monitor (voor de DJ), twee speakers een subwoofer. Deze set is geschikt tot ongeveer 80 personen. Deze set wordt uiteraard geleverd met alle benodigde kabels. Op deze set kunt u alles aansluiten, wanneer u van te voren de benodigde aansluiten aangeeft ligt deze voor u klaar!

€80,00

DRAG QUEEN DJ

Bij ons is het ook mogelijk om een Drag Queen DJ in te huren. Vanaf € 600,- komt ze op uw feest draaien. Afhankelijk van uw thema komt ze verkleed naar uw wensen. Ze kan voor u zingen, plaatsen draaien of een mode show geven onder het genot van goede muziek. Zeker als u wat specials zoekt voor uw avond is dit zeker een aanrader!

€650

Feest DJ

Bij ons is het ook mogelijk om uw DJ te huren voor uw Bruiloft of Feest. Binnen ons bedrijf hebben wij diverse DJ’s welke elk gespecialiseerd zijn in hun eigen genre, wanneer u contact met ons opneemt zoeken wij samen met u naar de DJ die het best bij uw feest of bruiloft past. DJ’s zijn bij ons beschikbaar vanaf €300,00. Daarvoor draait de DJ 4 uur op uw feest. Extra uren tegen meerprijs.

€300,00

Technics set

Het bekende werkpaard voor de DJ’s welke met platen draaien. Voorzien van twee technics SL210 MK2 of MK5 en een Pioneer DJM-800. Uiteraard voorzien van microfoon en alle bekabeling.

€110,00

CDJ-2000 NEXUS set

Het bekende werkpaard van elke DJ. Voorzien van twee Pioneer CDJ-2000 Nexus en een DJM-900 NEXUS DJ mixer. Deze set is helemaal voorzien van bekabeling, netwerk hub, microfoon en stroomkabel. Mocht er een net iets anders set nodig zijn, kunt u ons altijd even bellen!

€235,00

Samen met u wordt een pakket naar keuze samengesteld compleet naar eigen wens. Voor het succes van uw avond komen wij de gehuurde spullen altijd bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen. Hiervoor geven wij ook instructies voor het gebruikt van de apparatuur. Hiervoor rekenen wij €50,00.