Voor meer vragen of specifieke informatie over het aanbod kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uitleg

Ons Houten DJ Meubel is gemaakt van ruim 100 jaar oude Franse wagon delen en is in eigen beheer gebouwd. Het hout kwamen binnen in drie meter lange ruwe balken, waarna deze balken zijn bewerkt tot 1 cm dikke planken waarmee het houten frame is bekleed. Hierdoor ziet ons meubel er massief uit, maar is ligt genoeg om gemakkelijk verplaatst te worden.

Door 100 jaar oude wagondelen her te gebruiken besparen we hout en is het meubel erg milieuvriendelijk.

Het DJ Meubel

Het DJ Meubel heeft zijn eigen trolley en wordt vervoerd met een beschermhoes. Het dj-meubel heeft een werkhoogte van 90 cm en het blad is 60 bij 150cm. Hierdoor kan elke DJ met gemak al zijn of haar spullen kwijt.

Ons dj-meubel wordt altijd heeft zijn eigen verlichting: werklicht voor de DJ en sfeerlicht aan de voorkant. Hierdoor staat er nooit iemand in het donker!

Extra opties

Naast alleen het meubel huren kunnen wij u ook de techniek aanbieden bij uw feest. Naast ons aanbod van mixers, cd-spelers of draaitafels leveren wij ook licht, geluid en dj’s aan.

Licht

Wij houden van compacte en makkelijke keuzes, daarom bieden wij drie licht pakketten aan welke altijd voor u wordt opgebouwd. Het mooie aan onze licht pakketten is dat ze allemaal werken doormiddel van een simpele afstandsbediening en natuurlijk op LED werken.

  1. Statisch
  2. Bewegend
  3. Statisch en bewegend

Geluid

Wij houden van compacte en makkelijke keuzen, daarom bieden wij twee geluid pakket aan. Elk pakket is voorzien van een monitor voor de DJ en wordt altijd voor u opgebouwd. Uiteraard zijn al onze geluidssets van back-up voorzien, zodat er altijd 100% garantie kan worden gegarandeerd.

  1. Geluid tot 80 man
  2. Geluid tot 150 man

DJ

Naast onze techniek kennen wij ook een heleboel DJ’s die er altijd een leuke avond van maken. Van de normale rustige top 40 DJ, naar onze DRAG QUEEN DJ tot onze vijftiger die nog fijn de oude plaatjes draait met de goede nieuwe nummers.